opc_loader

Zilveren vingerafdruk ring met gebogen vlak

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
194,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

In deze zilveren ring wordt de afdruk van uw geliefde, een kind, een huisdier of een overleden dierbare gegraveerd op het gebogen gedeelte van de ring. In de binnenzijde van de ring is er tevens ruimte voor het graveren van een persoonlijke tekst. Dit kan een naam, datum of bijzondere uitspraak zijn.

Wij kunnen overweg met afdrukken van inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met de instructies voor het aanleveren van de afdruk. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk met een resolutie van minimaal 600dpi aan te leveren.

Indien gewenst kunt u ook een afdrukset bijbestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of -handje of een dierenpoot. Houdt u er rekening mee dat een vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat. Wij adviseren derhalve een duidelijke afdruk te maken van het voetje of de handpalm/ handje zodat van deze afdruk herkenbare contouren kunnen worden gebruikt.

 

Specificaties ring:

Materiaal: 925 zilver

Ringmaat: 16mm t/m 20mm

Breedte bovenzijde ring: 6,5mm

  

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items