opc_loader

Zilveren ring met vingerafdruk bol met drie stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00

Ringmaat:

Pave gezette stenen:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Breedte:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Deze zilveren ring is te bestellen in de breedtes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm of 10mm. U kunt een afdruk laten graveren van uw geliefde, een kind, een huisdier of een overleden dierbare. Omdat een vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het hartje te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje. In deze ring zijn standaard drie zirkonia stenen van 1.5mm verwerkt, maar het is ook mogelijk om een steen naar keuze te laten plaatsen. De verschillende kleuren stenen treft u onderstaand aan.

Om de afdruk op de ring te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een separate e-mail na het voltooien van uw bestelling.

Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk met een resolutie van minimaal 600dpi aan te leveren. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset bijbestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of -handje of een dierenpoot.

De ring heeft een dikte van 1,5mm en heeft een bolle afwerking aan de binnen-en buitenzijde. Voor de afwerking van de ring kunt u kiezen uit mat of glanzend. In de binnenzijde van de ring kunt u tevens een tekst graveren in een rechte letter of een sierlijke letter.

   Zirkonia    Diamant   Diamant zwart   

   Rookkwarts   Saffier   Robijn

 

De levertijd van dit sieraad bedraagt ca. 3-5 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: