opc_loader

Gouden vingerafdrukring met afgeronde ruit-vorm

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
439,00

Ringmaat:

Materiaal:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Beschrijving

In deze 14 karaat gouden ring wordt de afdruk van uw geliefde, een kind, een huisdier of een overleden dierbare in de ruit-vorm verwerkt. Wij kunnen overweg met afdrukken van inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met de instructies voor het aanleveren van de afdruk. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk met een resolutie van minimaal 600dpi aan te leveren.

Indien gewenst kunt u ook een afdrukset bijbestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of -handje of een dierenpoot. Houdt u er rekening mee dat een vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat. Wij adviseren derhalve een duidelijke afdruk te maken van het voetje of de handpalm/ handje zodat van deze afdruk herkenbare contouren kunnen worden gebruikt.

 

Specificaties ring:

Materiaal: 14 karaats geel-, rood- of witgoud

Ringmaat: 16mm t/m 21mm

Breedste gedeelte ring: 11mm

 

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk

Extra informatie

vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items