opc_loader

Gouden ring met vingerafdruk op bolle steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
979,00

Ringmaat:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Gouden ring met vingerafdruk op bolle steen. U kunt een afdruk laten graveren van uw geliefde, een kind, een huisdier of een overleden dierbare. Omdat een vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het hartje te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje. 

Om de afdruk op de hanger te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een separate e-mail na het voltooien van uw bestelling.

Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk met een resolutie van minimaal 600dpi aan te leveren. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset bijbestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of -handje of een dierenpoot.

Dit sieraad kan gemaakt worden in 14 karaats geelgoud, witgoud of roodgoud en heeft een breedte van 4mm. De rand incl. steen is 14mm breed. Voor de afwerking van de ring kunt u kiezen uit mat of glanzend.

 

De levertijd van dit sieraad bedraagt ca. 3-5 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items