opc_loader

Armband met vingerafdruk dubbel leer met drukknop 818

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
59,00

Lengte armband:

Breedte armband:

Afdruk:

Kleur leer:

Plaats afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Armband met vingerafdruk met een dubbele leren band en een drukknop. De vingerafdruk graveren wij met een laser in het leer. De vingerafdruk kan uitvergroot of in ware grootte gegraveerd worden.

De armband is verkrijgbaar in de lengtes 14-22cm en in de breedtes 15mm, 20mm en 25mm. De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm

- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm

- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Deze vingeradruk armband is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin en bruin.

Het is mogelijk een afdruk te laten graveren van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk per post of per mail aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: