opc_loader

Gevlochten leren armband met vingerafdruk in edelstalen sluiting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
109,00

Lengte armband:

Tekstgravure binnenzijde sluiting:

Afdruk:

Kleur leer:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Deze mooie gevlochten leren armband kunt u personaliseren doormiddel van het toevoegen van een afdruk op de sluiting. De sluiting van de armband kunt u bestellen in een matte of glanzende afwerking. De afdruk kan een babyhandje, een babyvoetje, een vinger of een handpalm zijn. Ook een afdruk van een dierenpoot is mogelijk. Wij kunnen overweg met alle afdrukken waaronder inkt, was, rubber ect.

 
Om de afdruk in de armband te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een seperate e-mail na het voltooien van uw bestelling. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk van minimaal 600dpi aan te leveren.

 
Heeft u nog geen afdruk, dan kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij u per post zullen toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, een babyhandje, een babyvoetje of een dierenpoot.

De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:
- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Het leer heeft een breedte van 14mm en de sluiting een breedte van 16mm. Het is ook mogelijk om deze armband te bestellen met een massief zilveren sluiting.

 
Levertijd: 1-2 weken na ontvangst van de afdruk

Extra informatie

* Leer is een natuurproduct, dus de kleur kan iets afwijken

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: