opc_loader

Zilveren design vingerafdruk hanger met holle achterzijde

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Moderne en elegante vingerafdrukhanger van zilver. Het verfijnde abstracte design maakt van deze hanger een prachtig subtiel gedenksieraad. Aan de voorzijde wordt door Sieraadgraveren.nl met de grootst mogelijk precisie een vingerafdruk of geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje gegraveerd. Of kies voor een gravure van 2 afdrukken, als teken van eeuwige liefde of ter nagedachtenis van iemand die altijd in uw gedachten zal zijn.

De hanger met vingerafdruk meet 24,5 bij 15 millimeter en is 4 millimeter dik. De afdrukhanger is aan de binnenzijde hol, zodat deze haast gewichtloos aan uw ketting hangt.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Wilt u ook een bijpassende ketting? Bestel dan eenvoudig direct een van de volgende kettingen mee:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: