opc_loader

Asring met zirkonia in schuine opening

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00

Ringmaat:

Afwerking:

Gravure:

Askamer:

Breedte:

Beschrijving

Asring met een prachtige zirkonia steen welke is geplaatst in de schuine opening. De ring kan mat (zoals afbeelding) of glanzend worden afgewerkt . De ring kan worden voorzien van een schroefdopje waardoor de ring zelf is te vullen. Het is ook mogelijk om het as door te goudsmid te laten verwerken in een gesloten askamer, in dit geval ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om een beetje as per aangetekende post aan te leveren.

De ring is verkrijgbaar in de ringmaten 16mm tot en met 21mm. De asring is 7mm breed. De ring kan ook geproduceerd worden met een breedte van 5mm en 7mm.

Bij een gesloten askamer is de ring onderin 1,5mm dik en bovenin 2,5mm dik. Bij een askamer met schroefdopje is de ring dikker namelijk 2mm aan de onderzijde en 3,5mm aan de bovenzijde.

Aanvullend is het mogelijk om een eigen tekst in de binnenzijde van de ring te laten graveren, dit kan in een sierlijke schrijfletter of in een standaard rechte letter.

De levertijd van deze ring bedraagt circa 3 tot 4 weken.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items