opc_loader

Gouden hartjes hanger met foto en geboortesteen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
582,00

Ketting meebestellen:

Geboortesteen:

Beschrijving

Uniek om te geven, geweldig om te krijgen! Deze prachtige gouden fotohanger in de vorm van een hartje kan volledig gepersonaliseerd worden. Zo kunt u een afbeelding en eigen tekst toevoegen en een datum op de hanger laten graveren, bijvoorbeeld als aandenken aan een huwelijk of ter ere van een geboorte. De hanger kan verder worden afgewerkt met een steen naar keuze die de maand van de bijzondere gebeurtenis representeert. Een uniek cadeau of aandenken!

hanger graveren steen

  

De hanger is 30 bij 31 millimeter groot. Uw afbeelding wordt hier geschaald op geplaatst. De te graveren tekst mag maximaal 18 tekens lang zijn (inclusief spaties) en de datum maximaal 10 tekens. U voegt de foto en de tekst in de vervolgstappen eenvoudig toe aan uw bestelling.  De fotohanger wordt vervaardigd uit hoge kwaliteit 14 karaat goud en heeft een dikte van 0,7 millimeter.

U kunt daarnaast de volgende bijpassende kettingen meebestellen:

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items