opc_loader

Gouden hartjes hanger met foto en geboortestenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
617,00

Ketting meebestellen:

Geboortesteen boven:

Geboortesteen onder:

Beschrijving

Een uniek geschenk, bijvoorbeeld voor een huwelijk. Met deze gouden fotohanger weet u zeker dat een kostbare herinnering voor altijd in gedachten blijft. De hanger heeft een hartvorm waarop een afbeelding of foto naar keuze kan worden geplaatst. Aan de zijkant worden vervolgens twee fonkelende geboortestenen geplaatst. Ook kan de hanger worden voorzien van een persoonlijke tekst. Hiermee wordt deze fotohanger een prachtig cadeau voor een (jubilerend) bruidspaar of als bekroning van een speciale vriendschap.

hanger graveren steen

  

De hanger is 30 bij 31 millimeter groot. Uw afbeelding wordt hier geschaald op geplaatst. De te graveren tekst mag maximaal 18 tekens bevatten (inclusief spaties). U voegt de foto en de tekst in de vervolgstappen eenvoudig toe aan uw bestelling. De fotohanger wordt vervaardigd uit hoge kwaliteit 14 karaat goud.

U kunt daarnaast de volgende bijpassende kettingen meebestellen:

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: