opc_loader

Tweedelig vingerafdruk sieraad van zilver Names4ever

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
74,95
Ketting meebestellen:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Tweedelig vingerafdruk sieraad van zilver. Dit mooie afdruksieraad bestaat uit een open bedel met tekst en een ovaal bedeltje met een afdruk. De ovale hanger met vingerafdruk heeft het formaat 14x20mm. De achterste zilveren hanger met tekst en/of datum heeft het formaat 18x27mm.

 

In de hanger wordt een afdruk van uw dierbare verwerkt. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

U kunt eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: