opc_loader

Zilveren hanger hart met vingerafdruk en geboortesteen Names4ever

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
119,00

Ketting meebestellen:

Geboortesteen boven:

Geboortesteen onder:

Afdruk:

Beschrijving

Hartvormige hanger met vingerafdruk en geboortestenen, vervaardigd uit 925 Zilver. De vingeradruk hanger is 28x28mm groot.

 

In de hanger wordt een tekst en twee vingerafdrukken gegraveerd door middel van een laser. De afdrukken kunnen een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdrukken kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdrukken per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

Maximaal aantal tekens linker tekst: 16 tekens

Maximaal aantal tekens rechter tekst: 10 tekens

 

U heeft de keuze uit de volgende geboortestenen:

hanger graveren steen

U kunt eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: