opc_loader

Gouden hart hanger met foto en geboortesteen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
572,00

Ketting meebestellen:

Geboortesteen:

Beschrijving

Een prachtig en uniek aandenken aan bijvoorbeeld de geboorte van uw (klein)kind. Met deze schitterende gouden fotohanger draagt u deze bijzondere herinnering altijd bij u. De hanger heeft de vorm van een hartje waarop een afbeelding wordt geplaatst. Daarnaast is er ruimte voor een gegraveerde tekst naar keuze. De hartjeshanger wordt afgewerkt met een fonkelende geboortesteen die de speciale gebeurtenis markeert. Zo wordt deze gouden hanger een zeer persoonlijk herinneringssieraad.

hanger graveren steen

De hanger is 30 bij 31 millimeter groot. Uw afbeelding wordt hier geschaald op geplaatst. De te graveren tekst of naam mag maximaal 10 tekens bevatten (inclusief spaties). U voegt de foto en de tekst in de vervolgstappen eenvoudig toe aan uw bestelling. De fotohanger wordt vervaardigd uit hoge kwaliteit 14 karaat goud van 0,7 millimeter dik.

Ketting nodig? Bestel eenvoudig een van de volgende bijpassende kettingen mee:

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items