opc_loader

Sierlijke gouden vingerafdruk ring met 5 stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.214,00
Ringmaat:
Materiaal:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Deze prachtige gouden vingerafdrukring met vijf stenen is gegarandeerd een uniek aandenken aan uw geliefde of dierbare. In het sierlijke design wordt aan de bovenzijde de vingerafdruk van bijvoorbeeld uw partner gegraveerd om van de ring een zeer persoonlijk juweel te maken. Een vingerafdrukring is dan ook zeer geliefd als trouwring of als blijvende, tastbare herinnering aan een naaste die is overleden. U heeft hierbij de keuze uit geelgoud, witgoud of roodgoud.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

De vingerafdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring is aan de bovenzijde 10mm breed.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items