opc_loader

Design vingerafdruk hanger

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
144,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Chique en sierlijke design vingerafdrukhanger in gestileerde bladvorm. Deze prachtige hanger is op moderne wijze vormgegeven als dubbel blad, waarop wij de vingerafdruk van u of uw geliefde of dierbare graveren. Zo kan deze afdrukhanger fungeren als bijzonder gedenksieraad. Of kies voor 2 vingerafdrukken, van bijvoorbeeld uw partner en uzelf, om van de hanger een heel persoonlijk bruidssieraad te maken.
Naast vingerafdrukken is het ook mogelijk om geschaalde afbeeldingen van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje in de hanger te laten verwerken. Voor de gravure maken we gebruik van een precisie-laser zodat u gegarandeerd een scherpe en blijvend mooie afdruk krijgt.

De vingerafdrukhanger meet 29 bij 15 millimeter en heeft een dikte van 8,5 millimeter.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Ook een ketting nodig? Bestel dan eenvoudig meteen een van de volgende kettingen mee:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items