opc_loader

Edelstalen as armband met schroefdopje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
174,00

Lengte armband:

Lettertype gravure:

Vullen sieraad:

Beschrijving

Stoere asarmband van hoogglans edelstaal. Door zijn gelinkte schakels van 18mm breed heeft deze armband een stoere en opvallende look. In de sluiting is een askamer verwerkt welke via een subtiel schroefdopje gevuld kan worden. Zo draagt u de herinnering aan een dierbare op onopvallende wijze toch altijd bij u. Door het robuuste ontwerp van de edelstalen asarmband is dit sieraad zowel door heren als door stoere dames te dragen.

Deze armband is verkrijgbaar in de lengtes 17,5cm, 18,5cm, 19,5cm 20,5cm, 21,5cm en 22,5cm. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel.

Armbandmaat strak: polsmaat +2 cm
Armbandmaat middel: polsmaat +2,5 cm
Armbandmaat los: polsmaat +3 cm.

Wenst u de armband te bestellen in een afwijkende lengtemaat? Neemt u dan gerust contact op met ons.

De askamer zit verborgen in de brede sluiting die 25 bij 18 millimeter meet. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen met een beetje as of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items