opc_loader

Zilveren Ronde vingerafdruk hanger

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
124,00

Ketting meebestellen:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Een persoonlijk aandenken aan die ene bijzondere persoon of gebeurtenis. Met deze prachtige vingerafdrukhanger draagt u op unieke wijze een speciale herinnering voor altijd bij u. De ronde vingerafdrukhanger wordt gepersonaliseerd met een vingerafdruk van een geliefde of dierbare. Of laat een afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyhandje of –voetje in de hanger verwerken. De vingerafdrukhanger is verkrijgbaar in 13 of 20 mm en vormt in combinatie met een mooie ketting een subtiel en elegant sieraad. De hanger heeft een holle achterzijde. 

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

U kunt eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items