opc_loader

Brede RVS armband met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
149,00

Lengte armband:

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Stoere brede RVS armband met een lasergravure van een vingerafdruk. De vingerafdruk graveren wij door middel van een laser in de RVS plaat waardoor deze een zwarte kleur krijgt.
 
Deze armband met vingerafdruk is in diverse lengtes te bestellen, de sluiting is 26x39mm groot.
 

Laat op de armband een vingerafdruk graveren van uw dierbare zodat u deze altijd bij u draagt. Het is ook mogelijk om een voetafdruk of pootafdruk te laten graveren. De afdruk wordt digitaal geschaald zodat deze passend te graveren is op de afdruk armband.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de afdruk aan te leveren. Het aanleveren kan digitaal of per post. Heeft u nog geen afdruk beschikbaar? Bestel dan eenvoudig een afdrukset mee welke wij u per post toesturen. Bij de afdrukset voegen we duidelijke instructies zodat u eenvoudig een goede afdruk kunt maken.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items