opc_loader

Gouden klaver vingerafdruk hanger met ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
659,00

Lengte ketting:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Met deze subtiele gouden klaver vingerafdruk hanger met ketting draagt u uw herinnering aan een geliefde of dierbare letterlijk op uw hart. In de hanger van 8mm groot wordt door middel van een laser de vingerafdruk van een voor u bijzonder persoon gegraveerd. Het is ook mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje in de bloemvormige hanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger wordt geleverd met een mooie ketting van 1,5 mm breed en is verkijgbaar in de lengtes 42 cm en 45 cm.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items