opc_loader

Gouden ring met ronde organische plaat

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
399,00

Ringmaat:

Materiaal:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

In deze mooie 14 karaats gouden ring wordt in de organische afdrukplaat de afdruk van uw geliefde, een kind, een huisdier of een overleden dierbare gegraveerd.

Wij kunnen overweg met afdrukken van inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met de instructies voor het aanleveren van de afdruk. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk met een resolutie van minimaal 600dpi aan te leveren.

Indien gewenst kunt u ook een afdrukset bijbestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of -handje of een dierenpoot. Houdt u er rekening mee dat een vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat. Wij adviseren derhalve een duidelijke afdruk te maken van het voetje of de handpalm/ handje zodat van deze afdruk herkenbare contouren kunnen worden gebruikt.

 

Specificaties ring:

Materiaal: 14 karaats geel-, rood- of witgoud

Ringmaat: 16mm t/m 21mm

Diameter vingerafdrukplaat: 11mm

 

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk

Extra informatie

vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items