opc_loader

Zilveren ovale afdrukhanger

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
94,00

Ketting meebestellen:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Een vingerafdruk hanger in een ovale vorm. Deze kettinghanger kan worden voorzien van een vingerafdruk. Dit kan de vingerafdruk van uw kind zijn, of van uw partner. 
Daarnaast is het ook mogelijk om de afdruk(ken) van een handpalm, babyvoetje of dierenpoot op schaal in de afdrukhanger te laten graveren.

De zilveren vingerafdrukhanger is verkrijgbaar in afmetingen van 13x10mm en 18x13mm, heeft een dikte van 1mm en kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig direct een van de volgende kettingen meebestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items