opc_loader

Gouden ashanger hartje

834,00

Ketting meebestellen:

Materiaal:

Afwerking:

Vullen sieraad:

Beschrijving

Wat een lieve en prachtige manier om de herinnering aan een dierbare vast te houden. In dit mooie gouden ashangertje in de vorm van een hart kunt u een beetje as of een klein plukje haar van een overleden familielid of dierbare vriend(in) plaatsen. Zo draagt u de herinnering aan deze bijzondere persoon altijd letterlijk bij u. Voor de buitenwereld mag het een gewone mooie hartjeshanger lijken, maar voor u is dit uw persoonlijke aandenken. Subtiel en elegant.

De gouden ashanger hartje is 10,5 millimeter groot en wordt gemaakt van 14 karaat geelgoud, witgoud of roodgoud. De hanger kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt. Heeft u ook een bijpassende ketting nodig, dan kunt u deze direct mee bestellen.

De hartjeshanger is voorzien van een klein schroefdopje waardoor u deze eenvoudig zelf kunt vullen met een beetje as of haar. Doet u dit liever niet zelf dan kunt u dit ook door ons laten doen. U ontvangt de instructies voor het correct toezenden van de as of het haar per mail. Wij zullen uiteraard discreet en gepast met het materiaal omgaan.

De volgende gouden kettingen kunt u als optie mee bestellen:

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items