opc_loader

Zilveren relatieringen met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
448,00
Ringmaat herenring:
Ringmaat damesring:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

Set van twee zilveren relatieringen met vingerafdruk. De vingerafdrukken worden verwerkt in de buitenzijde van de ringen. De damesring is een sierlijke ring waarin tevens 5 steentjes naar keuze wordt geplaatst. De damesring is bovenin 10mm breed. De herenring is een licht bolle ring van 8mm breed. Laat de binnenzijde van de ringen graveren met een tekst naar keuze in een sierlijke schrijfletter of een standaard blokletter.
 

Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inktafdrukken of afdrukken in was of rubber. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de vingerafdruk(ken) aan te leveren. Indien u nog geen afdrukken beschikbaar heeft kunt u afdruksets mee bestellen. U kunt kleine afdruksets bestellen welke geschikt zijn voor vingers. Grote afdruksets zijn beschikbaar voor een handpalm, een babyvoetje of een dierenpoot.

Deze koppelringen zijn ideaal te gebruiken als trouwring met vingerafdruk, relatieringen met vingerafdruk of als een ring met vingerafdruk ter nagedachtenis van een dierbare.


Deze herenring is verkrijgbaar in ringmaten 16mm tot en met 21mm, de damesring is verkrijgbaar in de ringmaten 16mm tot en met 20mm.

Extra informatie

Ringmaat meten ringen met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items