opc_loader

Vingerafdruk armband goud met steen 820

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.089,00

Lengte armband:

Materiaal:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Gouden vingerafdruk armband met een ronde vingerafdruk en een pave gezette steen. De armband heeft een schakelketting met een karabijnhaak. Het rondje is circa 2,5mm dik en  kan besteld worden met een diameter van 14mm. De rand is 1,5mm breed. De armband wordt vervaardigd uit 14 karaats geelgoud. Op aanvraag kunnen we deze vingerafdruk armband ook produceren in witgoud of rosegoud, neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

De armband is verkrijgbaar in de lengtes 16-22cm. De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm

- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm

- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Het is mogelijk een afdruk te laten plaatsen van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Afhankelijk van het type afdruk wordt de afdruk gegoten of gegraveerd met een laser. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items