opc_loader

Zilveren staafjes hanger met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Modern en tijdloos, deze mooie hanger met vingerafdruk. Het staafdesign is simpel en elegant en daarom perfect draagbaar bij iedere gelegenheid, in combinatie met een mooie ketting. Op de hanger kunt u naar wens de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare laten graveren. Of kies voor 2 afdrukken, bijvoorbeeld die van u en uw partner. Ook het laten graveren van geschaalde afbeeldingen van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje behoren tot de mogelijkheden. Door het gebruik van een precisie-laser wordt uw afdruk gegarandeerd blijvend scherp. Zo wordt deze ogenschijnlijk eenvoudige hanger een sieraad met betekenis.

De vingerafdrukhanger is 7 bij 30 millimeter groot en 1,5 millimeter dik. 

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 3 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Ketting nodig? Bestel eenvoudig meteen een van de volgende kettingen mee:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items