opc_loader

RVS plaatarmband met askamer

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00
Strak gemeten polsmaat:
Afwerking:
Gravure:
Vullen sieraad:
Beschrijving

Deze stoere RVS plaatarmband met gesloten askamer vormt het perfecte aandenken aan een overleden dierbare. Niets zal doen vermoeden dat u in de armband een beetje as van die ene bijzondere persoon met u meedraagt. De RVS asarmband bestaat uit robuuste, stevige schakels en is afgewerkt met een brede sluiting en gladde plaat van 49 x 15 millimeter. Om uw gedenksieraad verder te personaliseren kunt u een tekst naar keuze op het plaatje laten graveren. Zo herinnert u op uw geheel eigen manier.

Wij maken uw RVS asarmband voor u op maat: geef uw polsmaat door bij het plaatsen van uw bestelling. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel. De uiteindelijke asarmband zal losser om uw pols zitten. U kunt de armband mat of glanzend laten afwerken.

De  schakelarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen met een beetje as of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as na plaatsing van uw bestelling.

Levertijd: circa 2-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items