opc_loader

Zilveren gourmette armband met gezwarte afdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
259,00

Lengte armband:

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Beschrijving

Stoere heren armband van 9mm breed. In het slot is een verdiepte rechthoek gefreesd waarin een gezwarte afdruk wordt gegraveerd. Laat op de armband een vingerafdruk graveren van uw dierbare zodat u deze altijd bij u draagt. Het is ook mogelijk om een voetafdruk of pootafdruk te laten graveren. De afdruk wordt digitaal geschaald zodat deze passend te graveren is op de afdruk armband. De armband is in verschillende lengtes te bestellen.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de afdruk aan te leveren. Het aanleveren kan digitaal of per post. Heeft u nog geen afdruk beschikbaar? Bestel dan eenvoudig een afdrukset mee welke wij u per post toesturen. Bij de afdrukset voegen we duidelijke instructies zodat u eenvoudig een goede afdruk kunt maken.

 

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items