opc_loader

Leo Marco edelstalen plaatarmband LM1072

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
74,95

Lengte armband:

Gravure:

Lettertype:

Beschrijving

Edelstalen plaatarmband van het merk Leo Marco met een matte afwerking en zwarte accenten. Laat de plaat van de armband graveren met een persoonlijke tekst van maximaal 25 tekens. Ook kunt u de achterzijde laten graveren om extra betekenis aan de armband te geven. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen nadat u de armband in de winkelwagen heeft geplaatst. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Armband graveren lettertypes

Deze armband is 12mm breed, 3,mm dik en is te bestellen in de lengtes en 17,5cm, 19cm en 21cm. De standaard lengte is 21cm, indien u kortere lengtes besteld worden de verwijderde schakels toegevoegd zodat de lengte altijd nog aangepast kan worden. Tevens is deze armband eenvoudig zelf nog 1,5cm in te korten door een verwijderbare schakel.

De armband is direct uit voorraad leverbaar. De levertijd van de armband inclusief graveren bedraagt daardoor slechts 1-5 dagen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items