opc_loader

Gouden vingerafdruk armband in bladvorm met zirkonia

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.014,00

Lengte armband:

Materiaal:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Lieflijk en toch ook stoer. Deze gouden armband bestaat uit een mooi bladvormig plaatje met daarop een pave gezette zirkonia, waarop wij naar wens de vingerafdruk van een geliefde of dierbare graveren. Zo krijgt deze gouden armband een bijzondere betekenis, als gedenksieraad maar ook als uiting van liefde voor bijvoorbeeld uw partner of kind. Behalve een vingerafdruk is het ook mogelijk een geschaalde afbeelding van een dierenpoot, handpalm of babyhandje of –voetje te laten graveren. 

Deze 14 karaats gouden vingerafdrukarmband is verkrijgbaar met een plaatje van 15 x 10 mm. Hierbij heeft u de keuze uit diverse lengtematen. 

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: