opc_loader

Gouden slanke design hanger met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
549,00

Ketting meebestellen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Elegante afdrukhanger in slank design. Deze prachtige moderne hanger is een subtiele eyecatcher. Het ontwerp valt op door het gedraaide design wat de hanger een geheel eigentijdse uitstraling geeft. In de hanger verwerken we op fraaie wijze de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare. Of laat een geschaalde afbeelding van een handafdruk, dierenpoot of babyvoetje in de hanger graveren. Zo draagt u diegene die u dierbaar is altijd op modieuze wijze bij u.

De vingerafdrukhanger is 10,5  bij 31 millimeter groot en is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, roodgoud of witgoud.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig direct een van de volgende kettingen mee bestellen:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items