opc_loader

Gouden ring met vingerafdruk in gebogen vlak met 4 stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
794,00
Ringmaat:
Materiaal:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

Een uniek en stijlvol sieraad! Deze prachtige gouden vingerafdrukring heeft aan de bovenzijde een breder, gebogen vlak waarin 4 siersteentjes naar keuze worden verwerkt. Door het toevoegen van de vingerafdruk van een geliefde of dierbare wordt de ring een zeer persoonlijk sieraad. Zo draagt u de herinnering aan die ene bijzondere persoon altijd bij u. Naast een vingerafdruk is het ook mogelijk om een geschaalde afdruk van een handpalm, het voetje van uw baby of de poot van uw favoriete huisdier in de ring te laten zetten.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De afdrukring is verkrijgbaar geelgoud, witgoud en roodgoud in de ringmaten 16mm tot en met 21mm. De ring is bovenaan 9mm breed.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: