opc_loader

Gouden druppelvormige bedel armband met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.054,00

Lengte armband:

Materiaal:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Een lieve herinnering voor iedere dag. Met deze gouden schakelarmband met een druppelvormige bedel draagt u uw meest dierbare persoon altijd bij u. In de bedel graveren wij met een precisielaser een vingerafdruk van uw keuze. Ook het laten graveren van een dierenpootje, handpalm of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. Dat maakt van dit lieflijke gouden armbandje een uitstekend geboortegeschenk voor nieuwe moeders, een cadeau voor de heilige communie of een aandenken aan een huwelijksdag. Ook als herinneringssieraad aan een overleden dierbare is deze zilveren afdrukarmband zeer geschikt.

De armband wordt gemaakt van 14 karaats goud en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. De dikte van de ketting is 2,5 mm, waarbij het bedeltje 15 x 12 mm is.
 

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: