opc_loader

Gouden asring met gesloten kamer 714

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.389,00

Ringmaat:

Materiaal:

Afwerking:

Gravure:

Beschrijving

Deze ring wordt geleverd met een gesloten askamer. Het is ook mogelijk om deze ring met een schroefdropje te ontvangen zodat u de ring zelf kan vullen.

Kiest u voor een gesloten askamer, dan is de ring 2,5mm dik aan de bovenzijde op de plaats van de askamer en 1,5mm dik aan de onderzijde.

Het as wordt door onze goudsmid verwerkt in het sieraad.1 werkdag nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as aan ons toe te sturen per aangetekende post, per mail.

Kiest u voor een gesloten askamer met een schroefdopje, dan wordt de askamer voorzien van een schroefje. De askamer is dan zelf te vullen via het schroefje. Bij deze optie is de ring 3,5mm dik aan de bovenzijde waar de askamer zit en 2mm dik aan de onderzijde.

De ring is verkrijgbaar in geelgoud, witgoud en roodgoud in de ringmaten 16mm tot en met 21mm. De ring kan mat (zoals afbeelding) of glanzend worden afgewerkt.

De ring is verkrijgbaar in een breedte van 5mm.

Levertijd: 3-4 weken na het ontvangen van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items