opc_loader

Gouden armband met vingerafdruk in steen 10x8mm

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
674,00

Lengte armband:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Deze sierlijke Gouden schakelarmband bestaat uit kleine subtiele schakeltjes en een ovale hematiet steen waarop wij naar wens de vingerafdruk van een geliefde of dierbare graveren. Zo krijgt deze gouden armband een bijzondere betekenis, als gedenksieraad maar ook als uiting van liefde voor bijvoorbeeld uw partner of kind. Behalve een vingerafdruk is het ook mogelijk een geschaalde afbeelding van een dierenpoot, handpalm of babyhandje of –voetje te laten graveren. 

Deze armband is verkrijgbaar met een steen met afmetingen van 10x8mm of 12x10mm. De dikte van de ketting is 2.5mm.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items