opc_loader

Design asring met open askamer aan binnenzijde

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
139,00
Ringmaat asring:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Beschrijving

Deze prachtige design asring vormt een blijvende en tastbare herinnering aan uw dierbare. De ring, in goud of zilver, is sierlijk vormgegeven en heeft aan de binnenzijde een open askamertje waarin een beetje as van een overledene kan worden verwerkt. De asdeeltjes blijven hierdoor op subtiele wijze zichtbaar. Door zijn luxe uitstraling en subtiele verwerking van het as is deze asring een zeer geschikt sieraad voor elke gelegenheid.

De asring is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of roodgoud. De ring is aan de bovenzijde 10 millimeter breed en kan besteld worden in de ringmaten 15,5 tot en met 21,5 millimeter. Personaliseer de ring met een gegraveerde tekst aan de binnenzijde.

Het as wordt door onze goudsmid in de asring verwerkt. Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u de instructies om een beetje as per (aangetekende) post naar ons op te sturen.

Levertijd: 2-4 weken na het ontvangen van het as.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items