opc_loader

Vingerafdruk en tekst op hout rond

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
51,00

Afmeting hout:

Graveren:

Afdruk:

Aantal afdrukken:

Beschrijving

Vereeuwig de vingerafdruk van uw dierbare in een triplex houten fotopaneel wat een uniek resultaat geeft. De vingerafdruk graveren wij in hoge kwaliteit door middel van een laser in het hout. U kunt tevens een persoonlijke tekst toevoegen.

Standaard graveren wij de vingerafdruk vergroot in het midden van het paneel. Het is tevens mogelijk om meerdere afdrukken te laten graveren, we kunnen deze dan desgewenst in een hartjesvorm plaatsen zoals het voorbeeld.

Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, kunt u deze in de vervolgstappen van het bestelproces aan de bestelling toevoegen. Bij het inscannen van de afdruk adviseren wij een minimale resolutie van 600dpi. Daarnaast is het mogelijk om de afdruk per post aan te leveren. Heeft u nog geen afdruk beschikbaar? Bestel dan een afdruk mee welke wij u per post toesturen samen met een duidelijke handleiding.

Het paneel met vingerafdruk is verkrijgbaar in verschillende afmetingen:

Ø10 cm

Ø15 cm

Ø20 cm

Ø30 cm

Indien u kiest voor een tekstgravure, kunt u kiezen uit onderstaande lettertypen. 

 

Let op: hout is een natuurproduct en derhalve kan de kleur afwijkend zijn.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items