opc_loader

Zilveren bar hanger met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
59,95

Ketting meebestellen:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Zilveren bar hanger met vingerafdruk en eigen tekst, vervaardigd uit 925 Sterling Silver. Naast de vingerafdruk kun je er ook nog een naam of datum op laten graveren. Op die manier creëer je een erg persoonlijk sieraad!

In de hanger wordt een afdruk van uw dierbare verwerkt. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. U kunt de afdruk tijdens het bestelproces uploaden. Indien u ervoor kiest om de afdruk op te sturen ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De afdruk hanger is ca. 31 x 6 mm groot.

Boven de vingerafdruk kan een naam of datum gegraveerd worden van maximaal 12 tekens. 

U kunt eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

 

De levertijd van dit product is 4-8 werkdagen. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items