opc_loader

RVS klem armband met askamer

74,00

Afwerking:

Vullen sieraad:

Beschrijving

Gedenken op uw manier. Dat kan met deze modern vormgegeven asarmband van RVS in een glanzende of matte afwerking. Het slanke design van de armband is helemaal van deze tijd en past bij iedere outfit of gelegenheid. Hierdoor zal niemand vermoeden dat u eigenlijk de herinnering aan uw dierbare letterlijk bij u draagt. De RVS armband is voorzien van een askamer waarin een beetje as van een overledene kan worden geplaatst. Het schroefdopje voor het vullen van de askamer is subtiel weggewerkt.

De RVS asarmband is 6 millimeter breed. Wij maken de armband voor u op maat: geef uw polsmaat door bij het plaatsen van uw bestelling. Voor de juiste polsmaat meet u nauwsluitend de omtrek van uw polsgewricht bij de knokkel. De uiteindelijke asarmband zal losser om uw pols zitten.

De asarmband kan gevuld worden via een klein schroefdopje. U kunt de askamer eenvoudig zelf vullen met een beetje as of dit door ons laten doen. Indien u voor deze laatste optie kiest, ontvangt u de instructies voor het (aangetekend) toesturen van de as, 1 werkdag na plaatsing van uw bestelling per mail.

Levertijd: circa 3-4 weken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items