opc_loader

Zippo regular chroom brush finish

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
26,00

Buurtschap:

Graveren:

Zippo vuursteentjes meebestellen

Zippo benzine meebestellen

Beschrijving

Deze Zippo aansteker heeft aan de voor- en achterzijde een geborstelde chromen afwerking. De zijkanten rondom zijn hoogglans afgewerkt. Met een diamantfrees wordt het heraldiek van uw favoriete buurtschap op de body van de aansteker gegraveerd.


Indien u wenst, kunt u op het klepje van de aansteker of op de achterzijde van de aansteker (klepje of body) een tekst laten graveren. Op het klepje is plaats voor drie tekstregels en op de body is plaats voor vijf tekstregels. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst kunt u laten graveren in een van de onderstaande lettertypen:


Wij adviseren u de aansteker te vullen met de daarvoor bestemde Zippo benzine en Zippo vuursteentjes. Deze aansteker is van het merk Zippo en behoort daarmee tot zeer kwalitatieve aanstekers met een levenslange garantie. Mocht de aansteker defect zijn, wordt deze gratis gerepareerd.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items