opc_loader

Zilveren ring met vingerafdruk en parel

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
189,00
Ringmaat:
Parel:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Deze mooie zilveren ring met parel is te bestellen in de breedtes: 4mm, 6mm, 8mm of 10mm. U kunt een afdruk laten graveren van uw geliefde, een kind, een huisdier of een overleden dierbare. Omdat een vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het hartje te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje. 

Om de afdruk op de ring te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een separate e-mail na het voltooien van uw bestelling.

Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk met een resolutie van minimaal 600dpi aan te leveren. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset bijbestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of -handje of een dierenpoot.

Dit sieraad wordt gemaakt van 925 zilver en heeft een dikte van 2.5mm bovenaan en een dikte van 1.5mm onderaan. Voor de parel kunt u kiezen uit een grootte van 3mm, 4mm of 5mm. Voor de afwerking van de ring kunt u kiezen uit mat of glanzend. In de binnenzijde van de ring kunt u tevens een tekst graveren in een rechte letter of een sierlijke letter.

 

De levertijd van dit sieraad bedraagt ca. 3-5 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items