opc_loader

Gouden open ring met vingerafdruk bol en zirkonia steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
697,50
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Deze mooie gouden ring is te bestellen in de breedtes: 4mm, 6mm of 8mm. U kunt één of twee afdruk(ken) laten graveren van uw geliefde, een kind, een huisdier of een overleden dierbare. Omdat een vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het hartje te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje. In deze ring is standaard een zirkonia steen van 2mm verwerkt. Het is ook mogelijk om een steen naar keuze te laten plaatsen.

Om de afdruk op de ring te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een separate e-mail na het voltooien van uw bestelling.

Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk met een resolutie van minimaal 600dpi aan te leveren. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset bijbestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of -handje of een dierenpoot.

Dit sieraad wordt gemaakt van 14 karaats geelgoud, witgoud of roodgoud en heeft een dikte van 1.8mm. Voor de afwerking van de ring kunt u kiezen uit mat of glanzend. In de binnenzijde van de ring kunt u tevens een tekst graveren in een rechte letter of een sierlijke letter.

 

De levertijd van dit sieraad bedraagt ca. 3-5 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: