opc_loader

RVS afdrukhanger hart

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
109,00
Ketting meebestellen:
Afmeting:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken:
Beschrijving

RVS afdrukhanger hart. De afdrukhanger is in vier afmetingen verkrijgbaar: 11mm, 14mm, 17mm en 20mm. De hanger heeft een dikte van 1,5mm. U kunt de hanger in een matte of glanzende afwerking bestellen.

In de hanger wordt de afdruk van uw dierbare verwerkt. Deze afdruk kan een babyhandje, een babyvoetje, een vinger of een handpalm zijn. Ook een afdruk van een dierenpoot is mogelijk. Wij kunnen overweg met alle afdrukken waaronder inkt, was, rubber ect.


Om de afdruk in de hanger te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een seperate e-mail na het voltooien van uw bestelling. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk van minimaal 600dpi aan te leveren.


Heeft u nog geen afdruk, dan kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij u per post zullen toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, een babyhandje, een babyvoetje of een dierenpoot.


Levertijd: 3-5 weken na ontvangst van de afdruk


U kunt de volgende kettingen mee bestellen:

Laatst bekeken items