opc_loader

Zilveren sierlijke plaatarmband met vingerafdruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
314,00

Lengte armband:

Steen:

Afwerking:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Breedte:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Deze sierlijk zilveren plaatarmband kunt u personaliseren doormiddel van het toevoegen van een vingerafdruk en een 1,5mm steen naar keuze. U kunt de armband in een matte of glanzende afwerking bestellen. De afdruk kan een babyhandje, een babyvoetje, een vinger of een handpalm zijn. Ook een afdruk van een dierenpoot is mogelijk. Wij kunnen overweg met alle afdrukken waaronder inkt, was, rubber ect.

 
Om de afdruk in de armband te verwerken, kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber etc. toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u van ons in een seperate e-mail na het voltooien van uw bestelling. Wanneer u een digitale afdruk ter beschikking heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Voor een optimaal resultaat verzoeken wij u een digitale afdruk van minimaal 600dpi aan te leveren.

 
Heeft u nog geen afdruk, dan kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij u per post zullen toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vingerafdruk. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, een babyhandje, een babyvoetje of een dierenpoot.

De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:
- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm
- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm
- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Levertijd: 3-5 weken na ontvangst van de afdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: