opc_loader

Zilveren design hanger met vingerafdruk rechthoek en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
314,00

Ketting meebestellen:

Steen:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Simpel en elegant, deze fantastische zilveren design hanger met vingerafdruk en pavé gezet zirkonia siersteentje. De hanger blinkt uit in al zijn eenvoud. De mooie rechthoekige vorm van 25 millimeter groot complementeert op chique wijze iedere outfit voor elke gelegenheid. In de hanger graveren wij voor u met de grootste precisie de vingerafdruk van uw keuze. Of kies ervoor om 2 vingerafdrukken in de hanger te laten verwerken; van u en uw partner bijvoorbeeld. Ook is het mogelijk om geschaalde afdrukken van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje in de rechthoekige hanger te laten graveren. Uw afdrukhanger kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt. Het zirkonia siersteentje maakt dit bijzondere sieraad helemaal af.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig meteen een van de volgende kettingen mee bestellen:

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: