opc_loader

Zilveren armband met vingerafdruk in hartje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
184,00

Lengte armband:

Afmeting:

Lettertype gravure:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Een prachtig aandenken in de vorm van een elegant sieraad. Deze vingerafdrukarmband bestaat uit een mooie, smalle schakelarmband van zilver met daaraan een hartvormige bedel. Deze hartjesbedel is driedimensionaal uitgewerkt en heeft hierdoor een mooie volle vorm. In deze zilveren bedel graveren wij met uiterste precisie een vingerafdruk, handpalmafdruk, afdruk van een dierenpootje of de afdruk van het voetje van uw baby. Hierdoor wordt deze toch al bijzondere armband een zeer persoonlijk en uniek aandenken aan uw geliefde of dierbare.

De zilveren hartjes bedel is 10, 13 of 15 millimeter groot. De schakelarmband met smalle schakels van 5 millimeter breed is er in verschillende lengte maten. Zowel de armband als de hartbedel worden vervaardigd uit 925 sterling zilver.
Om de afdrukarmband verder te personaliseren kunt u, indien gewenst, op de achterzijde van het bedeltje een persoonlijke tekst laten graveren.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items