opc_loader

Zilveren armband met vingerafdruk en zirkonia in vlinder bedel

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
239,00

Lengte armband:

Afwerking:

Afdruk:

Beschrijving

Een lieve herinnering voor iedere dag. Met deze zilveren vlinder bedel draagt u uw meest dierbare persoon altijd bij u. In de bedel graveren wij met een precisielaser een vingerafdruk, ook wordt er een zirkonia steen in de hanger geplaatst. Ook het laten graveren van een dierenpootje, handpalm of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. Dat maakt van dit lieflijke zilveren armbandje een uitstekend geboortegeschenk voor nieuwe moeders, een cadeau voor de heilige communie of een aandenken aan een huwelijksdag. Ook als herinneringssieraad aan een overleden dierbare is deze zilveren afdrukarmband zeer geschikt.

De armband met vlinderbedel wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. De armband heeft 3 strengen, het bedeltje heeft een afmeting van 15x12 mm.
 

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Levertijd ca. 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: