opc_loader

Sierlijke zilveren vingerafdruk ring met 5 stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
284,00
Ringmaat:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Een elegant en sierlijk symbool van liefde. Deze prachtige zilveren ring met vijf pave gezette stenen is op zichzelf al een ware eyecatcher vanwege het bijzondere design. Maar door het plaatsen van een gravure van een vingerafdruk wordt dit juweel een unieke herinnering aan een geliefde of dierbare. Deze zilveren vingerafdruk ring is daarmee zeer geschikt als trouwring, maar bijvoorbeeld ook als gedenksieraad of vriendschapsring. De vingerafdruk wordt door middel van een laser in de ring gegraveerd.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een vingerafdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

De ring met vingerafdruk is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring is bovenaan 10mm breed.

Levertijd: 3-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: