opc_loader

Rechte RVS ring met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
79,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Een uniek sieraad met een persoonlijke betekenis: deze RVS vingerafdrukring is een stoere, maar elegante uiting van liefde. Door een vingerafdruk in de ring te verwerken ontstaat een blijvende herinnering aan een geliefde of dierbare. Dit maakt deze vingerafdrukring zeer geschikt als robuuste trouwring. Maar ook het plaatsen van een geschaalde afdruk van een handpalm, babyhand – of voetje of de poot van uw huisdier behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan er, indien gewenst, een persoonlijke tekst aan de binnenzijde van de ring worden gegraveerd.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De vingerafdruk ring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. 

De vingerafdrukring heeft een dikte van +/- 3mm en is leverbaar in de breedtematen 4mm, 6mm, 8mm of 10mm.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items