opc_loader

Gouden vingerafdruk hanger tweedelig ovaal Names4ever

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
327,00

Ketting meebestellen:

Afdruk:

Aantal afdrukken

Beschrijving

Gouden vingerafdruk hanger tweedelig ovaal, vervaardigd uit 14 karaats goud. De vingeradruk hanger is 18x27mm groot. In de achterste ovale hanger wordt een naam van maximaal 10 tekens verwerkt.

 

In de voorste ovale hanger wordt een afdruk van uw dierbare verwerkt. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

Levertijd : 3-7 werkdagen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: