opc_loader

Gouden schakel armband met vingerafdruk op rechthoek hoekig

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
607,00

Afdruk:

Beschrijving

De gouden armband is voorzien van een rechthoekige hanger met vlakke hoeken waarop een vingerafdruk gegraveerd wordt aan de voorzijde.

Deze armband is gemaakt van 14k geelgoud en is tevens ook verkrijgbaar in 925 zilver.
Het rechthoekige hanger heeft een afmeting van 16.5 x 15mm en heeft een dikte van 0,4mm bij goud en 0,7mm bij zilver. De armband heeft een dikte van 2mm.

De armband is verstelbaar in de maten 17-20 cm en is voorzien van een karabijnsluiting.

Levertijd: 4-7 werkdagen.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: